3 henkilön Makuuhuone yläkerrassa

Moderni havupuusta rakennettu huvila Jyväskylän Laajavuoressa.

Majoitu ja nuku hyvin täyspuisessa huvilassa! Huvila 3:ssa (120m) on majoitustilat 7+2 henkilölle. Huvila 4:ssa (100m) on majoitustilat 6+2 henkilölle. Huvilat ovat yhdistettävissä 12+5 henkilön suureksi, yhteiseksi tilaksi välioven avulla. Varaukset suoraan kotisivuilta.

Huvila valmistui kesäkuussa 2023.

Alakerta
Olohuone
Keittiö
Yksi makuuhuone
WC ja suihkut
Kodinhoito-/ pukuhuone (Vain Puolukka 1)
Sauna ja pesuhuone (vain Puolukka 1)
Yläkerta
Kaksi makuuhuonetta
TV-tila
WC
Rentoutumisverkko
kokoustila

Enemmän kuin majoitus

Havu resortissa majoittuminen on kuin elämys havumetsässä.

Havu resort huvilan rakentamisessa on käytetty pääosin havupuuta ja huvilan värimaailma on otettu suoraan havumetsästä. Isoista ikkunoista luonto suorastaan tulvii sisään. Puun rauhoittava tuoksu ja kauniit kuviot seinässä tekevät elämyksestä todellisen, kuin olisit keskellä luontoa.

Havu resort huvilassa majoittumisen täydentää hyvin varusteltu keittiö. Keittiöstä löytyy perusastiasto, lasit ja aterimet 10-12 hlölle, astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni ja induktioliesi. Keittiössä on iso ruokapöytä 10 hlölle, joka mahdollistaa niin yhteisen ruokailun kuin onnistuneen kokouksen. Huvilassa on iso tv ja vahva Wi-Fi yhteys.

Nauti luonnosta terassilla

Havu resort huvilan isolla katetulla terassilla viihtyminen on varmaa.

Katetulla terassilla on ruokailu-/ istumatilat 10 hlölle, neljän polttimon kaasugrilli sekä kuuden henkilön poreallas (lisäpalveluna). Terassin kautta on mahdollista nauttia myös uudesta tavasta kokea luonnossa yöpyminen turvallisesti, vinttilaavulla. Vinttilaavulle on kulku terassin kautta tikapuita pitkin (keskeneräinen).

terassi