3 henkilön Makuuhuone yläkerrassa

Modernit havupuusta rakennetut havuhuvilat Jyväskylän Laajavuoressa.

Majoitu ja nuku hyvin täyspuisessa huvilassa!

Vuonna 2023 valmistuneessa havuhuvilassa on kaksi erillistä huvilaa (Havu 3 ja 4), jotka ovat yhdistettävissä yhdeksi isoksi tilaksi välioven avulla. Majoitustilaa Havu 3 huvilassa on 7+2 vieraalle ja Havu 4 huvilassa 6+2 vieraalle. Majoituskapasiteettia on siis yhteensä 17 vieraalle

2024 toukokuussa valmistuu uusi havuhuvila (Havu 1 ja 2) ja se on rakenteeltaan samankaltainen kuin Havu 3 ja 4. Pieniä muutoksia ja parannuksia sisältävä Havu 1 ja 2 ovat myös yhdistettävissä yhdeksi isoksi tilaksi.

HUOM! Käyttämämme varausjärjestelmä moder ei mahdollista ison tilan varausta varausjärjestelmän kautta, joten olethan meihin suoraan yhteydessä!

tai puh 050 5889307/ Maija

kokoustila

Enemmän kuin majoitus

Havu resortissa majoittuminen on kuin elämys havumetsässä.

Havu resort huvilan rakentamisessa on käytetty pääosin havupuuta ja huvilan värimaailma on otettu suoraan havumetsästä. Isoista ikkunoista luonto suorastaan tulvii sisään. Puun rauhoittava tuoksu ja kauniit kuviot seinässä tekevät elämyksestä todellisen, kuin olisit keskellä luontoa.

Havu resort huvilassa majoittumisen täydentää hyvin varusteltu keittiö. Keittiöstä löytyy perusastiasto, lasit ja aterimet 10-12 hlölle, astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni ja induktioliesi. Keittiössä on iso ruokapöytä 10 hlölle, joka mahdollistaa niin yhteisen ruokailun kuin onnistuneen kokouksen. Huvilassa on iso tv ja vahva Wi-Fi yhteys.

Nauti luonnosta terassilla

Havu resort huvilan isolla katetulla terassilla viihtyminen on varmaa.

Katetulla terassilla on ruokailu-/ istumatilat 10 hlölle, neljän polttimon kaasugrilli sekä kuuden henkilön poreallas (lisäpalveluna). Terassin kautta on mahdollista nauttia myös uudesta tavasta kokea luonnossa yöpyminen turvallisesti, vinttilaavulla. Vinttilaavulle on kulku terassin kautta tikapuita pitkin (keskeneräinen).

terassi