kokoustila

Järjestä kokous-, kehittämis- tai juhlapäivä upeassa huvilassa luonnon helmassa

Vapauta mielesi keskustan vilinästä ja anna ajatuksen juosta vapaasti luonnon rauhassa sisällä tai ulkona. Poikkea kesken kokouksen luontopolulla tai Vuorilammen rannassa.

Hotelli Scandic Laajavuoressa on hyvät ravintolapalvelut, joista voit ostaa runsaan aamupalan, lounaan, illallisen. Yhteistyökumppanimme Art Catering järjestää upeita ruokia myös suoraan huvilalle.

kokoustila

Kokous- ja Juhlatilat

Huvila on loistava paikka kokouksille ja juhlille! Kokoushuviloissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotka tekevät kokouksista tuottavia ja miellyttäviä. Huvilasta löytyy muun muassa mukavat nojatuolit, neuvottelupöytä, hyvä valaistus, WIFI, modernit tekniset kokousvälineet, ilmastointi, keittiö ja jääkaappi, wc x 2 ja iso terassi poreammeella ja kaasugrillillä.

Kaunis metsämaisema avautuu luonnon taideteoksena koko seinän kokoisista ikkunoista olohuoneessa ja ruokailutilassa. Puhdas vesistö, kaunis luonto ja hiljaisuus tulevat kaupan päälle.

Kokouspäivän päätteeksi voitte vielä jäädä viettämään saunailtaa huvilalla. Huvilassa mahtuu majoittumaan 8 henkilöä.

verkko

Rentoudu verkossa

Uusissa tyylikkäissä huviloissa järjestät inspiroivan kokouksen, oli kyseessä sitten esimerkiksi johtoryhmän kokous tai tiimin aivoriihi. Lisäksi voit kokeilla rentoutumista verkossa!

Kävelykokous on loistava tapa yhdistää liikunta ja työ! Kuvittele käveleväsi kauniilla luontopolulla, hengittäväsi raikasta ilmaa ja nauttivasi kauniista näkymistä. Samalla voit käydä läpi tärkeitä asioita ja luoda uusia ideoita. Se on erinomainen tapa lisätä luovuutta ja vähentää stressiä.

Täydennä kokouspäivääsi

Tulossa.